Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Samsung specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Zit er verschil in kwaliteit tussen een originele Samsung een een huismerk Samsung Adapter-Oplader?

Zit er verschil in kwaliteit tussen een originele en huismerk Samsung Adapter-Oplader? Wij leggen op deze pagina uit wat het verschil is tussen een originele en niet originele Samsung Adapter-Oplader.

Een Originele Samsung Adapter-Oplader heeft een hogere prijs dan een huismerk Samsung Adapter-Oplader. Aan de buitenkant zit er niet zoveel verschil in, maar voor de binnenzijde wordt er voor een originele Samsung Adapter-Oplader net iets betere materialen gebruikt. De materialen zijn van hogere kwaliteit, wat de levensduur ten goede komt. U kunt dit vergelijken met een A-merk en een B-merk. Tevens mag u van onze huismerk Samsung Adapter-Opladers een minimale levensduur van 1 jaar verwachten. Mocht er binnen 1 jaar iets mis zijn met een Samsung Adapter-Oplader van ons huismerk dan zorgen wij altijd voor een passende oplossing. Samsung-Accu-Adapter.nl probeert zodoende aan ieder budget tegemoet te komen

Hebben jullie voor elke Samsung laptop een originele Adapter-Oplader?

Nee, helaas niet. Samsung-Accu-Adapter.nl heeft wel voor elke Samsung een Adapter-Oplader in het assortiment, maar het gros is van ons eigen huismerk. Wanneer u uw Samsung model heeft gevonden middels ons menu, vindt u alle aanbevolen Samsung Adapter-Opladers voor uw Samsung. Hier ziet u in de meeste gevallen zowel ons huismerk als originele Samsung Adapter-Oplader.

Zie ook: Zijn jullie Samsung Adapters origineel?